Skip links

Основно образование

PNG-01

Формулар за поднесување на видео лекции

Добредојдовте на формуларот за поднесување на видео лекции за основно образование на платформата ЕДУИНО.

Ве замолуваме формуларот подолу да го пополните на истиот наставен јазик на кој се подготвени видео лекциите.

Напомена: Еден формулар се пополнува за една снимена видео лекција. За оние наставници кои снимиле повеќе од една видео лекција, задолжително е поднесување на нов формулар.

Со притискање на „Испратете“ целосно сте ја поднеле вашата видео лекција.
Ви благодариме!