Skip links

Студенти:Основно образование

PNG-01

Студенти:Формулар за поднесување на видео лекции

Драги студенти,

Добредојдовте на формуларот за поднесување на видео лекции за основно образование на колективниот портал ЕДУИНО.

Ве замолуваме формуларот подолу да го пополните на истиот наставен јазик на кој се подготвени видео лекциите.

Напомена: Еден формулар се пополнува за една снимена видео лекција. За оние студенти кои снимиле повеќе од една видео лекција, задолжително е поднесување на нов формулар. Дополнително, задолжително е проверка на вашата видео лекција со вашиот ментор-професор.

Со притискање на „Испратете“ целосно сте ја поднеле вашата видео лекција.
Ви благодариме!